Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liletas (774867) - oikumene (1418909) » 544544597: T48/J8/VI

Liga 544544597 Información oficial sobre el partido 544544597 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VI.740 (15058)

liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 1 - 1 oikumene Alineación oficial del equipo 'oikumene' en el partido
Jesús Galtero (49') 1 - 0
1 - 1 Luis Ignacio Pagoto (57')
liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 1 - 1 oikumene Alineación oficial del equipo 'oikumene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 2 - 1 oikumene Alineación oficial del equipo 'oikumene' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

liletas

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Galtero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del liletas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): liletas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Cerroa en un 1 contra 1 amb el porter Thorben Philippen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): Miquel Rocafiguera va sorprendre Thorben Philippen amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En David Cerroa de liletas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Szymek Borkowicz va prendre el seu rol al minut 26.
  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 29 va fer que Paulí Margalef de liletas hagués d'abandonar el terreny de joc. Melchor Matapozuelos va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

oikumene

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Ignacio Pagoto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Stipe Kanazir, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de oikumene va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kamil Gawędul, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del oikumene que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Ignacio Pagoto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Onieva de oikumene amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.