Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los uvas secas (438622) - Real Madrid Kickers (1366711) » 544542158: T48/J1/VI

Liga 544542158 Información oficial sobre el partido 544542158 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.697 (15015)

Halendied Alineación oficial del equipo 'Halendied' en el partido 3 - 2 Real Madrid Kickers Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Kickers' en el partido
Gniewosz Gierałtowski (3') 1 - 0
Kazimir Meh (7') 2 - 0
2 - 1 Yanir Gilo (8')
Gniewosz Gierałtowski (66') 3 - 1
3 - 2 Carlos Sanjuan (70')
Halendied Alineación oficial del equipo 'Halendied' en el partido 3 - 2 Real Madrid Kickers Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Halendied Alineación oficial del equipo 'Halendied' en el partido 1 - 2 Real Madrid Kickers Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Kickers' en el partido
Tiene suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halendied

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Halendied va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gniewosz Gierałtowski, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kazimir Meh va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 7.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Halendied eren letals, i Gniewosz Gierałtowski va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Halendied van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Grigor Khalvashi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Halendied van sortir al contraatac al minut 79, però Biel Mollfull va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Halendied sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerry Hawle, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Grigor Khalvashi.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 84 (Lesión (no subst.)): Halendied no podia fer cap canvi en Alberto Malta va deixar el terreny de joc al minut 84 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Real Madrid Kickers

Goles Goles

  • 153 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8, Yanir Gilo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Kickers en aconseguir el 2 - 1.
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Kickers seguien lluitant fins al final. Al minut 70, fruit d'aquests esforços, Carlos Sanjuan va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kickers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Escorna va desviar el xut final de Stanoy Simeonov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Stanoy Simeonov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Salvador Aguilo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Grant Spence va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alejandro Escorna va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Halendied. La jugada d'estratègia del Kickers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Salvador Aguilo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Stanoy Simeonov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Gilles Hellec de Kickers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Sanjuan de Kickers es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Joan Sorribes ocupà el lloc d'en Ville-Mikko Vaskela al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Kickers quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.