Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chiripas (492412) - buja fc (124515) » 544540678: T48/J9/VI

Liga 544540678 Información oficial sobre el partido 544540678 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.670 (14988)

Els castellers d'almogaràvia Alineación oficial del equipo 'Els castellers d'almogaràvia' en el partido 0 - 0 FC Patatero Alineación oficial del equipo 'FC Patatero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els castellers d'almogaràvia Alineación oficial del equipo 'Els castellers d'almogaràvia' en el partido 2 - 0 FC Patatero Alineación oficial del equipo 'FC Patatero' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els castellers d'almogaràvia

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Ricardo Virto quasi dona a dalmogaràvia l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): dalmogaràvia va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Pep Forés va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jaime Marín Adán del dalmogaràvia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Felipe Uceda ocupà el lloc d'en Francesco Festini al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de dalmogaràvia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

FC Patatero

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Patatero van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Julio Pedrosa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Iglesias de Patatero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Patatero puguin veure en Julio Pedrosa jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alberto Cannata el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jesús Manzanaro probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.