Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos (1365476) - Gurutzeta Kirol Elkartea (1416398) » 544539656: T48/J6/VI

Liga 544539656 Información oficial sobre el partido 544539656 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.652 (14970)

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 0 - 4 Esteaua Alineación oficial del equipo 'Esteaua' en el partido
0 - 1 Gerd Kerremans (32')
0 - 2 George Bred (40')
0 - 3 Fernando Collado (67')
0 - 4 Gerd Kerremans (68')
Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 0 - 4 Esteaua Alineación oficial del equipo 'Esteaua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 0 - 2 Esteaua Alineación oficial del equipo 'Esteaua' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de RMCFTK, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Sindre Brekka va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al 49, Peter Wynters hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Herculano Battochio. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Benedek Valkay no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Peter Wynters estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Mirko Ghiselli es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Umi Njongwe.
  • 090 Minuto 50 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 50 de partit, quan un jugador de RMCFTK, en Gökalp Dönmez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Esteaua

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gerd Kerremans es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En George Bred va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Fernando Collado va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 68, Esteaua va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gerd Kerremans.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Esteaua va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Serge Flamand va desviar el xut final de Viktor Márta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hilmi Selçuk es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 284 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Gerd Kerremans de Esteaua va fallar un penal al minut 57, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Paul Corujan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hilmi Selçuk de Esteaua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.