Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

#PAPS TEAM 14 (797104) - Hyacinth Boys (1433890) » 544538280: T48/J11/VI

Liga 544538280 Información oficial sobre el partido 544538280 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VI.627 (14945)

casta y calidad Alineación oficial del equipo 'casta y calidad' en el partido 4 - 1 Hyacinth Boys Alineación oficial del equipo 'Hyacinth Boys' en el partido
Giorgio Trucillo (22') 1 - 0
1 - 1 Alberto Cortejo (33')
Arhan Churi (70') 2 - 1
Joan Estelrich (74') 3 - 1
Joan Estelrich (76') 4 - 1
casta y calidad Alineación oficial del equipo 'casta y calidad' en el partido 4 - 1 Hyacinth Boys Alineación oficial del equipo 'Hyacinth Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
casta y calidad Alineación oficial del equipo 'casta y calidad' en el partido 0 - 1 Hyacinth Boys Alineación oficial del equipo 'Hyacinth Boys' en el partido
Tiene mucha potra 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casta y calidad

Goles Goles

  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de calidad va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Giorgio Trucillo.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): En Arhan Churi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Joan Estelrich va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Joan Estelrich va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de calidad i marcant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Mika Lehtonen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de calidad que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Fabián! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): James Silveirinha de calidad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Víctor Fabián de calidad s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Hyacinth Boys

Goles Goles

  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Alberto Cortejo de Hyacinth va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Hyacinth va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Harro Overbeek va desviar el xut final de Adrián Marsellesa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Grava de Hyacinth es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Semblava que Fernando Méndez Mercado s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.