Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los cojos galacticos (800751) - PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB (433878) » 544538032: T48/J5/VI

Liga 544538032 Información oficial sobre el partido 544538032 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.623 (14941)

Los cojos galacticos Alineación oficial del equipo 'Los cojos galacticos' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Onda Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Onda' en el partido
Aleix Blai (48') 1 - 0
Traian-Radu Turdean (80') 2 - 0
Los cojos galacticos Alineación oficial del equipo 'Los cojos galacticos' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Onda Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Onda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los cojos galacticos Alineación oficial del equipo 'Los cojos galacticos' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Onda Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Onda' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los cojos galacticos

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats van embogir quan en Aleix Blai va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de galacticos.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de galacticos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Traian-Radu Turdean progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Francisco Ortiz Diaz del galacticos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Jordi Rubió va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de galacticos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip galacticos Aleix Blai quasi marca al minut 67 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sergio Gonzalo Anes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Américo Senoba de galacticos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lucian Benţea al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rodolf Sagarra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): Pablo Izarrain de galacticos va abandonar el terreny de joc després de 49 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Traian-Radu Turdean va entrar en el seu lloc.

Club Deportivo Onda

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van sortir al contraatac al minut 17, però Michel Jonard va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Cordero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Andrade.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Deportivo va fer una substitució al minut 15. Aberkane Khiati va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lucian Benţea.
  • 090 Minuto 51 (Tirita): Passats 51 minuts de joc, en Jonatan Jonczyk de Deportivo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.