Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA Lo Fregao (1460026) - Ferwinners (795241) » 544536481: T48/J9/VI

Liga 544536481 Información oficial sobre el partido 544536481 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.595 (14913)

Almo Returns Alineación oficial del equipo 'Almo Returns' en el partido 0 - 1 Manco Club Alineación oficial del equipo 'Manco Club' en el partido
0 - 1 Rafael Honze (67')
Almo Returns Alineación oficial del equipo 'Almo Returns' en el partido 0 - 1 Manco Club Alineación oficial del equipo 'Manco Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almo Returns Alineación oficial del equipo 'Almo Returns' en el partido 0 - 3 Manco Club Alineación oficial del equipo 'Manco Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almo Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Returns, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Sami Janger va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaume Brull de Returns la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Conan Camiño de Returns va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Jaimes va entrar en el seu lloc.

Manco Club

Goles Goles

  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rafael Honze de Manco va fer un bon esprint per escapar-se de Pedro César Porteiro i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hennes Spatola, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Christophe Cuénin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ezequias Reboredo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ezequias Reboredo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Rafael Honze va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Manco puguin veure en Raúl Florit jugant de nou; ja que al minut 65 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ezequias Reboredo el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Biagio Merlot, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Vojtěch Šenkýř no era cap impediment.