Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD MiStRaL (119351) - Plaza la Mezquita (1419412) » 544533101: T48/J3/VI

Liga 544533101 Información oficial sobre el partido 544533101 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VI.535 (14853)

BILBOCOYOTES Alineación oficial del equipo 'BILBOCOYOTES' en el partido 0 - 1 VacasSagradas Team Alineación oficial del equipo 'VacasSagradas Team' en el partido
0 - 1 Ghenadie Bîrsa (80')
BILBOCOYOTES Alineación oficial del equipo 'BILBOCOYOTES' en el partido 0 - 1 VacasSagradas Team Alineación oficial del equipo 'VacasSagradas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BILBOCOYOTES Alineación oficial del equipo 'BILBOCOYOTES' en el partido 0 - 1 VacasSagradas Team Alineación oficial del equipo 'VacasSagradas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BILBOCOYOTES

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BILBOCOYOTES van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eduard Skotnikov va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Wolfgünter Bretschneider de BILBOCOYOTES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Santamans va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Andi Kretz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Hermut Eggstein va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

VacasSagradas Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador de VacasSagradas Ghenadie Bîrsa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 80 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Piotr Porada va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rouzbeh Hajiani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del VacasSagradas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Artur Pałysa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 40 en Piotr Porada ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Erza Bovaglio el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zoltán Gyurka.