Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maradoniano's team (310192) - Hattrick Sporting (988465) » 544531740: T48/J14/VI

Liga 544531740 Información oficial sobre el partido 544531740 en Hattrick

30.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / VI.510 (14828)

maradoniano's team Alineación oficial del equipo 'maradoniano's team' en el partido 1 - 5 F.C.Patata Alineación oficial del equipo 'F.C.Patata' en el partido
Moisés Pontes (5') 1 - 0
1 - 1 Reyes Amilibia (11')
1 - 2 Luis Eduardo Butrón (33')
1 - 3 Grisha Stefanovski (37')
1 - 4 Grisha Stefanovski (41')
1 - 5 Raúl Valdés (48')
maradoniano's team Alineación oficial del equipo 'maradoniano's team' en el partido 1 - 5 F.C.Patata Alineación oficial del equipo 'F.C.Patata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maradoniano's team Alineación oficial del equipo 'maradoniano's team' en el partido 2 - 0 F.C.Patata Alineación oficial del equipo 'F.C.Patata' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maradoniano's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Moisés Pontes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de maradonianos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Drago Blačić va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de maradonianos.
  • 205 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): maradonianos va estar a punt de marcar quan Drago Blačić va fer una passada impressionant a Jaak Verduyckt, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Diego Hernán Cravero de maradonianos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Moisés Pontes es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan Fredemar Quanz des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Mahmoud Al-Khater va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

F.C.Patata

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Reyes Amilibia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Luis Eduardo Butrón va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a F.C.Patata.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 37 minuts de joc, Grisha Stefanovski, corrent com un esperitat, superà primer Jorge La Riba Llera per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Grisha Stefanovski va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de F.C.Patata i marcant el 1 - 4.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): F.C.Patata sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Raúl Valdés va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.Patata que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Mena, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Grisha Stefanovski que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de F.C.Patata va anar a parar a la dreta de l'atac on en Grisha Stefanovski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.