Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ViruV FC (1595561) - Narruña F.C. (777029) » 544531259: T48/J7/VI

Liga 544531259 Información oficial sobre el partido 544531259 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.502 (14820)

Tokyo Angels Alineación oficial del equipo 'Tokyo Angels' en el partido 2 - 1 Narruña F.C. Alineación oficial del equipo 'Narruña F.C.' en el partido
Iraj Dorostkar (33') 1 - 0
1 - 1 Francisco Ozores (40')
Jesús Arfelis (66') 2 - 1
Tokyo Angels Alineación oficial del equipo 'Tokyo Angels' en el partido 2 - 1 Narruña F.C. Alineación oficial del equipo 'Narruña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tokyo Angels Alineación oficial del equipo 'Tokyo Angels' en el partido 2 - 2 Narruña F.C. Alineación oficial del equipo 'Narruña F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 32,0 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tokyo Angels

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Iraj Dorostkar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Angels.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 66 gràcies a la jugada de Jesús Arfelis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): El Angels va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 6, però en Luigi Gervasi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Arfelis va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rune Gregersen va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Martinho Carvalho Guerreiro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hauke Gör de Angels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Narruña F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Francisco Ozores va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Narruña que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Benet Pujol, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 29 minuts de joc, Silvestr Mohyla semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Benet Pujol de Narruña, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Benet Pujol no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.