Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ojeras FC (491684) - F.C canteranos2 (1596130) » 544529281: T48/J2/VI

Liga 544529281 Información oficial sobre el partido 544529281 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.467 (14785)

Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido 2 - 1 Real Varapalo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Varapalo C.F.' en el partido
Alex Hill (34') 1 - 0
Julio Griver (65') 2 - 0
2 - 1 Altan Zümer (75')
Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido 2 - 1 Real Varapalo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Varapalo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido 3 - 0 Real Varapalo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Varapalo C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ojeras FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Alex Hill va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ojeras.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Julio Griver de Ojeras va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zeinolabedin Gholizadeh va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Parvaiz Tiwana va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Julio Griver del Ojeras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Custódio Almeida Conceição de Ojeras va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Kamil Cheliński que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Christophe Poux, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Parvaiz Tiwana al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alex Hill va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ojeras van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Iker Erinazu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Julio Griver una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Parvaiz Tiwana va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Iker Erinazu es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Real Varapalo C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Altan Zümer va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Varapalo en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Varapalo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Josep Maria Mayné es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Sáenz Soto de Varapalo es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pablo Sáenz Soto de Varapalo per doble groga al minut 30.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Era el minut 12 quan després d'una dura entrada, el jugador Marco Fusina de Varapalo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Altan Zümer de Varapalo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Varapalo puguin veure en Marco Fusina jugant de nou; ja que al minut 74 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Èric Catà el va substituir sense tenir temps d'escalfar.