Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mopu CD (437949) - Andalucía Federal CF (992219) » 544527811: T48/J12/VI

Liga 544527811 Información oficial sobre el partido 544527811 en Hattrick

16.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VI.440 (14758)

NaruToro Sama Alineación oficial del equipo 'NaruToro Sama' en el partido 1 - 4 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
0 - 1 Magnus Nolting (3')
0 - 2 Tobias Mayerhofer (23')
0 - 3 Sebastián Quintero (61')
Lonny Upchurch (78') 1 - 3
1 - 4 Tobias Mayerhofer (83')
NaruToro Sama Alineación oficial del equipo 'NaruToro Sama' en el partido 1 - 4 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NaruToro Sama Alineación oficial del equipo 'NaruToro Sama' en el partido 3 - 0 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NaruToro Sama

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Lonny Upchurch de NaruToro va demostrar les seves habilitats al minut 78 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Richard Häbe va estar a punt d'empatar per a NaruToro quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Zsolt Stoll va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Zsolt Stoll i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a NaruToro, però el xut de Lonny Upchurch va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): NaruToro va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Yannick von Dyhrn und Schönau va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Niklas Ziegler no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yannick von Dyhrn und Schönau de NaruToro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Andalucía Federal CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Magnus Nolting donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 23, Andalucía va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tobias Mayerhofer.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Andalucía va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sebastián Quintero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Andalucía van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 4 mitjançant en Tobias Mayerhofer.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tobias Mayerhofer després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andreas Bjerre va poder desviar-lo a córner.