Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Textsurfers (122449) - abrams (771870) » 544526574: T48/J11/VI

Liga 544526574 Información oficial sobre el partido 544526574 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VI.418 (14736)

Textsurfers Alineación oficial del equipo 'Textsurfers' en el partido 2 - 4 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
0 - 1 Francisco Canche (9')
0 - 2 Aldatz Larraia (40')
Tihomir Germič (42') 1 - 2
1 - 3 Francisco Canche (76')
Niko Vaalto (82') 2 - 3
2 - 4 Francisco Canche (86')
Textsurfers Alineación oficial del equipo 'Textsurfers' en el partido 2 - 4 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Textsurfers Alineación oficial del equipo 'Textsurfers' en el partido 0 - 2 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Textsurfers

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Textsurfers. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Tihomir Germič va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Textsurfers van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Niko Vaalto en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ferruccio Commini, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferruccio Commini de Textsurfers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Rareş Preda va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Textsurfers estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ferruccio Commini estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ruben Cardos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Anthony Cherry, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

abrams

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): abrams va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manuel Burgo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Francisco Canche que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aldatz Larraia va augmentar l'avantatge de abrams a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Francisco Canche va augmentar l'avantatge de abrams a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Francisco Canche va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Aldatz Larraia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Miranda Tirado, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Canche. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en David Roca al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Miguel Miranda Tirado va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bartłomiej Marmol, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Niccolò Alasia s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.