Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GD.Montargilense (1437809) - Valencia CF Kempes (799008) » 544524263: T48/J7/VI

Liga 544524263 Información oficial sobre el partido 544524263 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.377 (14695)

Truc del Mandruc Alineación oficial del equipo 'Truc del Mandruc' en el partido 2 - 3 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
0 - 1 Alfredo Viera (32')
0 - 2 Mousalreza Athari (41')
Frantzisko Ezkitxabel (52') 1 - 2
Daniel Galarraga (76') 2 - 2
2 - 3 秦 (Qin) 福维 (Fuwei) (79')
Truc del Mandruc Alineación oficial del equipo 'Truc del Mandruc' en el partido 2 - 3 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Truc del Mandruc Alineación oficial del equipo 'Truc del Mandruc' en el partido 4 - 1 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Truc del Mandruc

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Frantzisko Ezkitxabel de Mandruc va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Daniel Galarraga igualava per Mandruc en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Mandruc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Alfredo Caseda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 214 Minuto 36 (Ocasión de penalti): En Julio de los Ríos va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 36. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Alfredo Caseda de Mandruc va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Mandruc va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alfredo Caseda la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alfredo Caseda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio de los Ríos de Mandruc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Julio de los Ríos que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Valencia CF Kempes

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Alfredo Viera de VCF Kempes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Mousalreza Athari de VCF Kempes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, VCF Kempes es va posar per davant amb un 2 - 3 quan 秦 (Qin) 福维 (Fuwei) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Julian Menzinger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Mousalreza Athari de VCF Kempes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Julian Menzinger, en lloc de córrer, relliscava.