Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gavà del Munt (1418436) - Peritos de Jaèn (1460447) » 544524045: T48/J9/VI

Liga 544524045 Información oficial sobre el partido 544524045 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.373 (14691)

Meca's team Alineación oficial del equipo 'Meca's team' en el partido 3 - 1 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
Pedro Duren (25') 1 - 0
1 - 1 Rafał Klisz (29')
Pedro Duren (59') 2 - 1
Jorge Osta Font (71') 3 - 1
Meca's team Alineación oficial del equipo 'Meca's team' en el partido 3 - 1 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Meca's team Alineación oficial del equipo 'Meca's team' en el partido 2 - 0 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meca's team

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Giovanni Alghisi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mecas, un peu providencial d'en Pedro Duren va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Mecas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 59 Pedro Duren va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Jorge Osta Font de Mecas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ilari Kentta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mecas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Holger Månsson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Laurent Maters va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Duren va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Imre Veikat! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Holger Månsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Imre Veikat de Mecas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Peritos de Jaèn

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 29 minuts, Rafał Klisz va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peritos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gil Theis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 264 Minuto 61 (Ocasión de penalti): En Rafał Klisz va llençar un penal al minut 61. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Peritos, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Sebastian Conraads va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.