Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Bellavista (118263) - los membrilluelos F.C (437724) » 544522849: T48/J5/VI

Liga 544522849 Información oficial sobre el partido 544522849 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.352 (14670)

sia team Alineación oficial del equipo 'sia team' en el partido 5 - 1 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Euloxio Barcala (8') 1 - 0
Ignacio Navas (20') 2 - 0
Xilberto Arriba (33') 3 - 0
Alberto Meléndez (58') 4 - 0
4 - 1 Aleksandar Injatović (66')
Alberto Cambra (84') 5 - 1
sia team Alineación oficial del equipo 'sia team' en el partido 5 - 1 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
sia team Alineación oficial del equipo 'sia team' en el partido 7 - 0 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Tiene mala suerte 6.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sia team

Goles Goles

  • 135 Minuto 8 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Euloxio Barcala de team va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignacio Navas es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Xilberto Arriba va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Als 58 minuts de joc, els nois de team van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Alberto Meléndez augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Alberto Cambra va incrementar l'avantatge de team amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Balkoe Etsain es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto Cambra va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Domingotegui va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Euloxio Barcala una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Lohitz Garathehegi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Alberto Meléndez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lohitz Garathehegi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Balkoe Etsain de team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Balkoe Etsain de team es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 38.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Arsenio Voutureira, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): membrilluelos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Aleksandar Injatović va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Daniels Brambats de membrilluelos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Aleksandar Injatović de membrilluelos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Després de 17 minuts jugats, Achille Fellini es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Álvaro Miret.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Knud Ørts de membrilluelos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mieczysław Kokosiński probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.