Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los rugbyers (1582317) - DYNAMO DEL ZAPILLO (315619) » 544522261: T48/J10/VI

Liga 544522261 Información oficial sobre el partido 544522261 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VI.341 (14659)

SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido 0 - 2 DYNAMO DEL ZAPILLO Alineación oficial del equipo 'DYNAMO DEL ZAPILLO' en el partido
0 - 1 Radu Costan (37')
0 - 2 Radu Costan (58')
SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido 0 - 2 DYNAMO DEL ZAPILLO Alineación oficial del equipo 'DYNAMO DEL ZAPILLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido 0 - 2 DYNAMO DEL ZAPILLO Alineación oficial del equipo 'DYNAMO DEL ZAPILLO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SORIA TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Slavomír Hřebík va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SORIA.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SORIA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bernard Joho, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jon Nygaard de SORIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Puig Saura de SORIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

DYNAMO DEL ZAPILLO

Goles Goles

  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Radu Costan va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): ZAPILLO va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Radu Costan va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): ZAPILLO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sandro Serradell va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Roni Antikainen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zbigniew Szetela, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ZAPILLO la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Radu Costan de ZAPILLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roni Antikainen.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Radu Costan de ZAPILLO va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): ZAPILLO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfredo Herruzo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stanisław Mazuś al camp.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José David Espar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Orlando Beccarini.