Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Crackers BH (313017) - STADIUM EBRO (311495) » 544521347: T48/J6/VI

Liga 544521347 Información oficial sobre el partido 544521347 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.325 (14643)

ROCTEAM Alineación oficial del equipo 'ROCTEAM' en el partido 0 - 1 STADIUM EBRO Alineación oficial del equipo 'STADIUM EBRO' en el partido
0 - 1 Ştefan Plăcintă (43')
ROCTEAM Alineación oficial del equipo 'ROCTEAM' en el partido 0 - 1 STADIUM EBRO Alineación oficial del equipo 'STADIUM EBRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ROCTEAM Alineación oficial del equipo 'ROCTEAM' en el partido 2 - 3 STADIUM EBRO Alineación oficial del equipo 'STADIUM EBRO' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROCTEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arne Zaufall va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tobias Dreworp! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Arne Zaufall va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ramón Feijoo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ROCTEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Arne Zaufall va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Tobias Dreworp de ROCTEAM va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juuso Laitsaari va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Mike Haddock va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

STADIUM EBRO

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Ştefan Plăcintă donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Mihajlo Mrkajić va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alberto Romero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de STADIUM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Bañó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): STADIUM va fer una substitució al minut 65. Ilias Deus va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ken Thrysøe.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alberto Romero no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.