Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MURCIA ATLETIC FC (119342) - lo+ team (1579837) » 544519922: T48/J14/VI

Liga 544519922 Información oficial sobre el partido 544519922 en Hattrick

30.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / VI.299 (14617)

Melkior CF Alineación oficial del equipo 'Melkior CF' en el partido 1 - 0 Azulejos Diseño Alineación oficial del equipo 'Azulejos Diseño' en el partido
Reza Sharifi (83') 1 - 0
Melkior CF Alineación oficial del equipo 'Melkior CF' en el partido 1 - 0 Azulejos Diseño Alineación oficial del equipo 'Azulejos Diseño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Melkior CF Alineación oficial del equipo 'Melkior CF' en el partido 4 - 0 Azulejos Diseño Alineación oficial del equipo 'Azulejos Diseño' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Melkior CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Reza Sharifi. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ander Romero Olmedo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Añaterve Berrocal va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 34, i va passar la pilota a Emil Sethe, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Añaterve Berrocal va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Melkior va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reza Sharifi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Amado.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Răzvan Pandele va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Melkior se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Reza Sharifi del Melkior ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Añaterve Berrocal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Melkior.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Melkior per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vladimír Pospíšil, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Melkior va estar a punt de posar-se per davant al minut 82 però Imantas Papstaitis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimír Pospíšil de Melkior amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Valentín Estacasolos no era cap impediment.

Azulejos Diseño

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Nervo de Azulejos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Vasco Montissori ocupà el lloc d'en Carlos Amado al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Azulejos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.