Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The_Slim_Shadiers (1431010) - Villa del Río C.F. (308170) » 544519834: T48/J2/VI

Liga 544519834 Información oficial sobre el partido 544519834 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.298 (14616)

The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 1 - 3 Gallo Team Alineación oficial del equipo 'Gallo Team' en el partido
0 - 1 Abd El Raouf El Barkouky (8')
0 - 2 Bogdan Wojcieski (18')
0 - 3 Abd El Raouf El Barkouky (78')
Miroslav Minkov (85') 1 - 3
The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 1 - 3 Gallo Team Alineación oficial del equipo 'Gallo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 4 - 0 Gallo Team Alineación oficial del equipo 'Gallo Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_Slim_Shadiers

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Miroslav Minkov trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 el The_Slim_Shadiers va posar setge sobre la defensa central visitant però en Arold Busschaert no va estar gens encertat.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): The_Slim_Shadiers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Arold Busschaert va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Rodolfo Ibaigane va disposar d'una bona oportunitat al minut 64, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de The_Slim_Shadiers a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Siim Elevant va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan Rodolfo Ibaigane des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Virxilio Vilaboy va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de The_Slim_Shadiers estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83 de partit, el jugador José Eduardo Alastrué de The_Slim_Shadiers es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Gallo Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Abd El Raouf El Barkouky que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Bogdan Wojcieski de Gallo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 18. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ángel Coronel arribés a peus de Abd El Raouf El Barkouky, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Gallo el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Abd El Raouf El Barkouky quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adrià Salvat, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abd El Raouf El Barkouky de Gallo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Andris Karls se sentia fresc com una rosa.