Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els gossos mes grans (990045) - El Chamán del Monjuic (1339725) » 544519740: T48/J10/VI

Liga 544519740 Información oficial sobre el partido 544519740 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VI.296 (14614)

chirriki chirraka Alineación oficial del equipo 'chirriki chirraka' en el partido 3 - 1 Eimer United Alineación oficial del equipo 'Eimer United' en el partido
Mario Columbano (43') 1 - 0
Mihai Codruţ (79') 2 - 0
Tudor Iliescu (83') 3 - 0
3 - 1 Quirijn Koelman (87')
chirriki chirraka Alineación oficial del equipo 'chirriki chirraka' en el partido 3 - 1 Eimer United Alineación oficial del equipo 'Eimer United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chirriki chirraka Alineación oficial del equipo 'chirriki chirraka' en el partido 0 - 2 Eimer United Alineación oficial del equipo 'Eimer United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chirriki chirraka

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip chirriki va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mario Columbano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mihai Codruţ va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 79 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): chirriki va augmentar la diferència quan Tudor Iliescu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Karel Hirschberg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Mats Matsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Alexander Lindström de chirriki va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Oihergi Orobiogoitia va prendre el seu rol al minut 15.

Eimer United

Goles Goles

  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Quirijn Koelman va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Ismael Loyola quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Alberto Baena va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Sergiy Kuznetsov va estar a punt de posar per davant a ER Utd amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Thomas Dafler va impedir un gol cantat.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Marco Fabian, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Mścibor Wawrow al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Sergiy Kuznetsov va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Thomas Dafler.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Thomas Dafler va fer una estirada espectacular al minut 87, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Isidro González.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Sergiy Kuznetsov de ER Utd va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Márquez Ulloa va entrar en el seu lloc.