Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Tracatrá (1435352) - Papinho Team (313198) » 544519303: T48/J13/VI

Liga 544519303 Información oficial sobre el partido 544519303 en Hattrick

23.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VI.288 (14606)

CD Tracatrá Alineación oficial del equipo 'CD Tracatrá' en el partido 2 - 1 Orgivania Alineación oficial del equipo 'Orgivania' en el partido
Patricio Sánchez Angulo (27') 1 - 0
1 - 1 Osman Hayme (81')
Luis Contero (82') 2 - 1
CD Tracatrá Alineación oficial del equipo 'CD Tracatrá' en el partido 2 - 1 Orgivania Alineación oficial del equipo 'Orgivania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Tracatrá Alineación oficial del equipo 'CD Tracatrá' en el partido 2 - 0 Orgivania Alineación oficial del equipo 'Orgivania' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Tracatrá

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Patricio Sánchez Angulo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tracatrá es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Contero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tracatrá va anar a parar a la dreta de l'atac on en Obats Zuriarrain, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Marcos Olmos La Santa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tracatrá se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcos Olmos La Santa va rematar alt.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Obats Zuriarrain una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 54, però una magnífica aturada de Vlad Brădescu va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 53 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Tracatrá, David Vintró va caure lesionat al minut 53, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marcos González no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Orgivania

Goles Goles

  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Osman Hayme va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Crispín Irárraga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jérôme Claisse no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Orgivania sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jérôme Claisse, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 80 en Luís Morumbi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Osman Hayme el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Fux.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69 de partit, Alexander Fux de Orgivania va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.