Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Murcia C.F. SAD (772303) - F.C.Emporda (488234) » 544518415: T48/J1/VI

Liga 544518415 Información oficial sobre el partido 544518415 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.273 (14591)

Murcia Regional Alineación oficial del equipo 'Murcia Regional ' en el partido 1 - 0 F.C.Emporda Alineación oficial del equipo 'F.C.Emporda' en el partido
Xavier Salsench (14') 1 - 0
Murcia Regional Alineación oficial del equipo 'Murcia Regional ' en el partido 1 - 0 F.C.Emporda Alineación oficial del equipo 'F.C.Emporda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Murcia Regional Alineación oficial del equipo 'Murcia Regional ' en el partido 2 - 0 F.C.Emporda Alineación oficial del equipo 'F.C.Emporda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Murcia Regional

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xavier Salsench, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Regional se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Willy Kennedy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Alejandro Custurer va sorprendre Óscar Navarro amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Peter Pettersson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Martí Gríful va mantenir l'equip visitant dins del partit.

F.C.Emporda

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Emporda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Thierry Limberger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Federico Luraschi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C.Emporda que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Quan en Óscar Navarro es va retirar del terreny de joc al minut 76 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de F.C.Emporda es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • Minuto 76 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Martí Gríful .