Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. D. Villada (1332909) - Droviña (487744) » 544518347: T48/J12/VI

Liga 544518347 Información oficial sobre el partido 544518347 en Hattrick

16.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VI.271 (14589)

Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 1 - 3 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
Juan Antonio Sevilleja (28') 1 - 0
1 - 1 Julián Cela (41')
1 - 2 Julián Cela (62')
1 - 3 Ralf Schroedter (71')
Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 1 - 3 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 3 - 0 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cañita Brava

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Juan Antonio Sevilleja va donar a Cañita un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cañita Cibrán Casar quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ferney Álvarez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Carlos Bergua una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Filipe Narciso Luzes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Pérez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Droviña

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Drova va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Julián Cela, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Drova van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Julián Cela.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Drova l'avantatge per 1 - 3. Ralf Schroedter en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Julián Cela va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ralf Schroedter va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Drova que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Manuel Galdocha, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Drova van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Julián Cela va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roger van Son es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julián Cela de Drova es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Drova va fer una substitució al minut 71. Andy Hearne va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jaime Giráldez.