Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD GINER SHARON Y EDAD (990046) - lidiclau (1365307) » 544515736: T48/J3/VI

Liga 544515736 Información oficial sobre el partido 544515736 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VI.225 (14543)

Mambo Kings, F.C. Alineación oficial del equipo 'Mambo Kings, F.C.' en el partido 0 - 2 chicken of death Alineación oficial del equipo 'chicken of death' en el partido
0 - 1 Luis Retana (4')
0 - 2 Gérard Kinsch (79')
Mambo Kings, F.C. Alineación oficial del equipo 'Mambo Kings, F.C.' en el partido 0 - 2 chicken of death Alineación oficial del equipo 'chicken of death' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mambo Kings, F.C. Alineación oficial del equipo 'Mambo Kings, F.C.' en el partido 2 - 0 chicken of death Alineación oficial del equipo 'chicken of death' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mambo Kings, F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Kings, per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Joel Billborn va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Kings, va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ezio Gaetti no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Cayuela de Kings, amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel Billborn de Kings, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 82 va fer que Alfred van Ostade de Kings, hagués d'abandonar el terreny de joc. Shachar Shmilovich va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

chicken of death

Goles Goles

  • 186 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de pollopinki va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Luis Retana, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Gérard Kinsch va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, pollopinki, al minut 79. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pollopinki, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Salva Marín Valle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Salva Marín Valle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mathis Tschada va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luis Retana rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Ivan Buchukov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Petar Mašina, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Leonardo Giménez Guerra va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pollopinki es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): José María Cabral de pollopinki va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ivan Buchukov va entrar en el seu lloc.