Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Man. Mikeided (1461764) - Collada United (1338610) » 544515580: T48/J6/VI

Liga 544515580 Información oficial sobre el partido 544515580 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.222 (14540)

Titanium FC Alineación oficial del equipo 'Titanium FC' en el partido 0 - 0 Collada United Alineación oficial del equipo 'Collada United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Titanium FC Alineación oficial del equipo 'Titanium FC' en el partido 3 - 0 Collada United Alineación oficial del equipo 'Collada United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titanium FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Anghel Răileanu del Titanium ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Farruco Roel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rainerio Prieto va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Wojciech Kleba va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Titanium se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Collada United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romeo Jinga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Collada va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Erling Sværen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Collada va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erling Sværen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Kimmo Vesiluoma, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Collada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Erling Sværen va quedar-se sol davant el porter Zygmunt Kowalak, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radu Boncuţ de Collada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, Gherardo Vergari es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Wayne Cook.