Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

suellacabras (1437429) - Korbencitos C.F (802181) » 544514745: T48/J7/VI

Liga 544514745 Información oficial sobre el partido 544514745 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.207 (14525)

suellacabras Alineación oficial del equipo 'suellacabras' en el partido 1 - 3 Supelteamlai Alineación oficial del equipo 'Supelteamlai' en el partido
0 - 1 Georg Krojer (5')
Lolo Oliván (32') 1 - 1
1 - 2 David Noe (66')
1 - 3 David Noe (78')
suellacabras Alineación oficial del equipo 'suellacabras' en el partido 1 - 3 Supelteamlai Alineación oficial del equipo 'Supelteamlai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
suellacabras Alineación oficial del equipo 'suellacabras' en el partido 0 - 6 Supelteamlai Alineación oficial del equipo 'Supelteamlai' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

suellacabras

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): suellacabras va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Carlos Valdés Velázquez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lolo Oliván que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marc Montaner de suellacabras es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Carlos Martín Alonso va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Supelteamlai

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Georg Krojer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Noe va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): David Noe va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Supelteamlai.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Giuseppe Bonatti va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pietro Begni va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Josselin Jadeau va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Regilio Zwetsloot va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Supelteamlai va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Regilio Zwetsloot s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Bertil Bager de Supelteamlai va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.