Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HeyTeam (775003) - Trabenco19 (125270) » 544514405: T48/J7/VI

Liga 544514405 Información oficial sobre el partido 544514405 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.201 (14519)

Super Brave Vesperia Alineación oficial del equipo 'Super Brave Vesperia' en el partido 0 - 1 Skataboa Alineación oficial del equipo 'Skataboa' en el partido
0 - 1 Krisztián Őry (19')
Super Brave Vesperia Alineación oficial del equipo 'Super Brave Vesperia' en el partido 0 - 1 Skataboa Alineación oficial del equipo 'Skataboa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Super Brave Vesperia Alineación oficial del equipo 'Super Brave Vesperia' en el partido 2 - 0 Skataboa Alineación oficial del equipo 'Skataboa' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Brave Vesperia

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Vesperia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ricardo Miranda va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carles Gomis.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Vesperia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Diego Alsina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vesperia va ser a punt de marcar al minut 9, quan el seu jugador Francisco Vayer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ricardo Miranda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Liviu Robescu es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vesperia la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Vayer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 61, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Suharri Iminaga va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Miranda de Vesperia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Skataboa

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Krisztián Őry de Skataboa es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Skataboa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonardo Javier Simón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Skataboa, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Sobiesław Malec va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Skataboa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Gradimir Bošković des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 74 per Gradimir Bošković va anar a parar a la creueta.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Skataboa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tomàs Jornet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.