Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud Rondilla (1430957) - gruas andres F.C. (122112) » 544514316: T48/J12/VI

Liga 544514316 Información oficial sobre el partido 544514316 en Hattrick

16.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VI.199 (14517)

AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 0 - 1 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
0 - 1 Tommy Pili (72')
AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 0 - 1 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 1 - 2 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtLéTiCo ArAnJuEz

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): ATLAR van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Alessio Nuzzaco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Matevž Petrač va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Joachim Zdunek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): ATLAR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Albrecht Guhra ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iulian Grindeanu de ATLAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bilal Sukkar de ATLAR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Albrecht Guhra de ATLAR va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pernell Francis va prendre el seu rol al minut 68.

gruas andres F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 72, quan Tommy Pili va posar els visitants andres per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del andres que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sylvester Engetschwiler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alessio Nuzzaco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Józef Bekieszczuk estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tommy Pili que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Phil Boineburg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Humphrey Butterhoff de andres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Semblava que Józef Bekieszczuk s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 29 (Lesión): Liberto Malaspina va sortir coix del terreny de joc, substituït per Erik Vincent Graef. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Phil Boineburg, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.