Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PELUCHILAN (122082) - abulosfc (310579) » 544512434: T48/J1/VI

Liga 544512434 Información oficial sobre el partido 544512434 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.166 (14484)

carcasa team Alineación oficial del equipo 'carcasa team' en el partido 3 - 2 Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido
0 - 1 Pelayo Ruiz (14')
Steve Matras (40') 1 - 1
Steve Matras (42') 2 - 1
2 - 2 Xavier Castany (52')
Raúl Celdran (78') 3 - 2
carcasa team Alineación oficial del equipo 'carcasa team' en el partido 3 - 2 Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
carcasa team Alineación oficial del equipo 'carcasa team' en el partido 2 - 0 Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carcasa team

Goles Goles

  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Steve Matras va aconseguir l'empat per a carcasa mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 120 Minuto 42 (Gol de falta): Una falta al minut 42 va provocar un lliure directe. Steve Matras el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raúl Celdran, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): carcasa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benicio Cucaller ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Gustav Reisberg va estar a punt de marcar al minut 18 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ateletico. La jugada d'estratègia del carcasa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Benicio Cucaller va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mikkael Kenner de carcasa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En José Ramón Manrique, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Ateletico Eslaimer

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Pelayo Ruiz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Ateletico, al minut 14. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 52 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Xavier Castany.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Ateletico van sortir al contraatac al minut 38, però Jan Baixauli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ateletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jan Baixauli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Ateletico van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Jan Baixauli no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roi Vilasantar de Ateletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Eloy Castellsir de Ateletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Javier Albella es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eloy Castellsir.