Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teixeiro FC (440378) - R.Verdyblanco B.P. (120533) » 544512166: T48/J2/VI

Liga 544512166 Información oficial sobre el partido 544512166 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.161 (14479)

Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 5 - 1 R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido
Adulfo Goenaga (11') 1 - 0
Pablo Cañedo (18') 2 - 0
2 - 1 Dragan Veselinović (27')
Zebulón Paniagua (47') 3 - 1
Adulfo Goenaga (57') 4 - 1
Raúl Príncipe (73') 5 - 1
Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 5 - 1 R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 2 - 2 R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teixeiro FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Teixeiro va ser Adulfo Goenaga.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Teixeiro va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Cañedo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Teixeiro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zebulón Paniagua, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Adulfo Goenaga de Teixeiro va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Teixeiro a 5 - 1. Raúl Príncipe va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauro Canciller va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Carlos Cascales de Teixeiro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 205 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Teixeiro va estar a punt de marcar quan Samuel Gargano va fer una passada impressionant a Mauro Canciller, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Teixeiro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adulfo Goenaga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Adulfo Goenaga de Teixeiro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Després de 23 minuts jugats, Pablo Cañedo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Zebulón Paniagua.

R.Verdyblanco B.P.

Goles Goles

  • 150 Minuto 27 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Dragan Veselinović de Beticos va reduir diferències a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Gunnar Nixdorf la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Beticos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Beticos va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Dragan Veselinović que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.