Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Inter 2 (435726) - F.C.Caracid (1433892) » 544510382: T48/J8/VI

Liga 544510382 Información oficial sobre el partido 544510382 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VI.129 (14447)

Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido 2 - 0 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
Aloys Sennelager (37') 1 - 0
Pascual Maceda (88') 2 - 0
Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido 2 - 0 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido 1 - 1 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picanya Dragons

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va premiar Picanya amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Aloys Sennelager va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Picanya van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pascual Maceda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Viktor Lass va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Picanya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Picanya van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Alfonso Galán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jiří Ouška de Picanya va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Picanya va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Aloys Sennelager va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Pablo Silvera de Picanya va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alfredo Pajares va entrar en el seu lloc.

F.C.Caracid

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Oreste Demontis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): F.C.Caracid van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Jesús Redondo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Jesús Redondo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Javier Uceda.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Alexandru Bob no era cap impediment.