Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marutake (493083) - Los juegos del Hambre (778768) » 544509229: T48/J14/VI

Liga 544509229 Información oficial sobre el partido 544509229 en Hattrick

30.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / VI.108 (14426)

marutake Alineación oficial del equipo 'marutake' en el partido 1 - 1 Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido
0 - 1 Şinasi Turkan (36')
Rimas Poliščiukas (53') 1 - 1
marutake Alineación oficial del equipo 'marutake' en el partido 1 - 1 Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
marutake Alineación oficial del equipo 'marutake' en el partido 2 - 0 Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marutake

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): marutake equilibrava la balança al minut 53. En Rimas Poliščiukas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Rimas Poliščiukas va rebre molts aplaudiments. Al minut 22 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Rimas Poliščiukas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eugene Wenz va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Perderika Iribertegi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): marutake va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Acoidan Martín Cerro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ive Emmer.

Ajax Pino

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Ajax era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Şinasi Turkan va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Ajax van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 82 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Michael Urschler no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gregor Schleinig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Leon Penkala s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Mathias Jungwirth va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Mathias Jungwirth, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.