Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

frontera de son negre f.c. (438768) - Rebentapepinus FC (988813) » 544507900: T48/J4/VI

Liga 544507900 Información oficial sobre el partido 544507900 en Hattrick

21.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VI.85 (14403)

frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 5 - 3 La Comarca F.C. Alineación oficial del equipo 'La Comarca F.C.' en el partido
Pio Luttazzi (11') 1 - 0
Elías Muriedas (36') 2 - 0
Víctor Vados (47') 3 - 0
3 - 1 Nikolaus Maximillian Lanninger (57')
Elías Muriedas (68') 4 - 1
4 - 2 Matteo Cigala (79')
Leonel Céspedes (86') 5 - 2
5 - 3 Alexsandre Sonego (88')
frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 5 - 3 La Comarca F.C. Alineación oficial del equipo 'La Comarca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 5 - 1 La Comarca F.C. Alineación oficial del equipo 'La Comarca F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frontera de son negre f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Pio Luttazzi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de frontera.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Elías Muriedas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Abdelmoussawir Benallal va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Víctor Vados va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. frontera posava el marcador 3 a 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan frontera va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Elías Muriedas des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leonel Céspedes es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Castellón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El frontera ho intentava per la dreta per mitjà de Roberto Castellón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elías Muriedas de frontera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Eulogi Aluja de frontera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Eulogi Aluja ocupà el lloc d'en Abdelmoussawir Benallal al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de frontera quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): Constantijn Antonissen semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

La Comarca F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Comarca va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Nikolaus Maximillian Lanninger va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Matteo Cigala va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Comarca va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 79.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Comarca van mostrar una bona compenetració quan al minut 88 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Alexsandre Sonego va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Comarca va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alexsandre Sonego es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Fabian Amadori de Comarca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Comarca es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pascal Baugnée no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Max Böhmcker al camp.