Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Lothlórien (801419) - #HayPartidoHastaEl93 (1332156) » 544507502: T48/J3/VI

Liga 544507502 Información oficial sobre el partido 544507502 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VI.78 (14396)

clona's team Alineación oficial del equipo 'clona's team' en el partido 3 - 2 at.gil y gil Alineación oficial del equipo 'at.gil y gil' en el partido
0 - 1 Paco Pastor Merino (11')
Hindrich Labenz (29') 1 - 1
Paolo Maccarinelli (37') 2 - 1
2 - 2 Felipe Viciola (38')
Paolo Maccarinelli (73') 3 - 2
clona's team Alineación oficial del equipo 'clona's team' en el partido 3 - 2 at.gil y gil Alineación oficial del equipo 'at.gil y gil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
clona's team Alineación oficial del equipo 'clona's team' en el partido 5 - 1 at.gil y gil Alineación oficial del equipo 'at.gil y gil' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

clona's team

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del clonas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hindrich Labenz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Corria el minut 37, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. clonas s'avançava en el marcador després que en Paolo Maccarinelli xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 73 gràcies a la jugada de Paolo Maccarinelli, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juha Jankkila va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Juha Jankkila va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de clonas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Juha Jankkila del clonas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vitacir Itaipuaçu de clonas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juha Jankkila de clonas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Christophe Klein de clonas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zeno Timoteo va prendre el seu rol al minut 30.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de clonas Mahyar Borhani va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juha Jankkila va entrar en el seu lloc.

at.gil y gil

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paco Pastor Merino es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Alberto Martínez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al at.gil, un peu providencial d'en Felipe Viciola va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Al minut 47 de partit, Èdgar Esteve de at.gil va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Paco Pastor Merino de at.gil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.