Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Tiburon (1579162) - Rayo Lavapies (1337552) » 544507431: T48/J14/VI

Liga 544507431 Información oficial sobre el partido 544507431 en Hattrick

30.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / VI.76 (14394)

C.D Tiburon Alineación oficial del equipo 'C.D Tiburon' en el partido 3 - 0 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
Bert Badal (6') 1 - 0
Stefanis Kostikos (27') 2 - 0
Jesús Badorrey (29') 3 - 0
C.D Tiburon Alineación oficial del equipo 'C.D Tiburon' en el partido 3 - 0 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D Tiburon Alineación oficial del equipo 'C.D Tiburon' en el partido 3 - 0 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Tiburon

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Bert Badal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tiburon es posava per davant!
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tiburon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stefanis Kostikos va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tiburon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Badorrey progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 12 (Ocasión de penalti): En Bert Badal va llançar un penal al minut 12. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Bert Badal va servir per deixar enrere el gegant José Botija al minut 24, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Tiburon ho intentava per la dreta per mitjà de Stefanis Kostikos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Pacheco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Luigi Antonio Marchelli va sorprendre Jofre Calasanz amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maurici Sanarau de Tiburon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vilmantas Vinkevičius de Tiburon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Tanio Arasa de Miguel es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Badorrey.

Rayo Lavapies

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Lavapies van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de José Botija des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Didier Mühlberg va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Alberto Lobatón va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Lavapies es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.