Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Nona (1431943) - Cigala mecánica (1436731) » 544503738: T48/J1/VI

Liga 544503738 Información oficial sobre el partido 544503738 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.11 (14329)

Seleccion Granadina Alineación oficial del equipo 'Seleccion Granadina' en el partido 1 - 1 Petronilas Alineación oficial del equipo 'Petronilas' en el partido
0 - 1 Javier Maiquez (37')
Donato Di Majo (40') 1 - 1
Seleccion Granadina Alineación oficial del equipo 'Seleccion Granadina' en el partido 1 - 1 Petronilas Alineación oficial del equipo 'Petronilas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Seleccion Granadina Alineación oficial del equipo 'Seleccion Granadina' en el partido 4 - 0 Petronilas Alineación oficial del equipo 'Petronilas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seleccion Granadina

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 37 minuts Cristian Rupert es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Javier Maiquez que d'un gran xut va marcar per a Petronilas el 0 - 1.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Seleccion una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Donato Di Majo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cristian Rupert va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 33. En Jannik Berleb va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Dominik Matal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Seleccion se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Seleccion va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dominik Matal ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Donato Di Majo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Seleccion.

Petronilas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Alve Vesterby va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Walter Lechner, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Alve Vesterby que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Ingolf Byriel de Petronilas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.