Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The 46ers (1579050) - Yalee C. F (776754) » 544502908: T48/J3/V

Liga 544502908 Información oficial sobre el partido 544502908 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / V.252 (5767)

F.C. El Far d'Empordà Alineación oficial del equipo 'F.C. El Far d'Empordà' en el partido 1 - 1 Los Blanditos Alineación oficial del equipo 'Los Blanditos' en el partido
0 - 1 Achraf Bouzoubaa (20')
Carlo Panunzi (71') 1 - 1
F.C. El Far d'Empordà Alineación oficial del equipo 'F.C. El Far d'Empordà' en el partido 1 - 1 Los Blanditos Alineación oficial del equipo 'Los Blanditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. El Far d'Empordà Alineación oficial del equipo 'F.C. El Far d'Empordà' en el partido 1 - 1 Los Blanditos Alineación oficial del equipo 'Los Blanditos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. El Far d'Empordà

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 del partit, el jugador Carlo Panunzi de dEmpordà va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Blanditos. La jugada d'estratègia del dEmpordà per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Braulio Castelao va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Augustin Crăciun va estar a punt d'empatar per a dEmpordà quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mikkel Hornemann va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maciej Jurków de dEmpordà va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Blanditos

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Achraf Bouzoubaa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Maximiliaan Stol va superar els defenses rivals per velocitat al minut 30 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 286 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Achraf Bouzoubaa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Chus Sánchez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Semblava que Alejandro Pastor Martínez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Felix Willbränder de Blanditos va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jonathan Waters va entrar en el seu lloc.