Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parguelitas C.F. (1417864) - Cabesa Furgol Clú (1580434) » 544500963: T48/J6/V

Liga 544500963 Información oficial sobre el partido 544500963 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / V.217 (5730)

Ikasbide Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Ikasbide Futbol Taldea' en el partido 3 - 3 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
0 - 1 Carlos Sáenz (6')
Patrik Björkborg (33') 1 - 1
1 - 2 Jakub Makaranka (68')
Patrik Björkborg (74') 2 - 2
2 - 3 Tomasz Bucoń (79')
Miquel Àngel Salvador (84') 3 - 3
Ikasbide Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Ikasbide Futbol Taldea' en el partido 3 - 3 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ikasbide Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Ikasbide Futbol Taldea' en el partido 4 - 1 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ikasbide Futbol Taldea

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vello. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Patrik Björkborg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ikasbide es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 33.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Patrik Björkborg facilitava les coses al Ikasbide amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Ikasbide va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miquel Àngel Salvador, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miquel Àngel Salvador va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Ikasbide va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Helmut Durlinger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Giuseppe Vidoni va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Giuseppe Vidoni.
  • 301 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Patrik Björkborg no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Vello Spur F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Vello. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Carlos Sáenz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jakub Makaranka va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Veríssimo Sousa va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 79 de joc. Tomasz Bucoń es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andreja Dišljenković ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Xermán Neira quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Sáenz de Vello es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.