Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Jacinto Hotdog (1419560) - F. C. JSonBlack (1583455) » 544500513: T48/J5/V

Liga 544500513 Información oficial sobre el partido 544500513 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / V.209 (5722)

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 2 - 2 Vinales Alineación oficial del equipo 'Vinales' en el partido
Romualdo Falcón (4') 1 - 0
Julio Ferrández (36') 2 - 0
2 - 1 Linus Engtorp (38')
2 - 2 Erik Tretinár (66')
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 2 - 2 Vinales Alineación oficial del equipo 'Vinales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 4 - 1 Vinales Alineación oficial del equipo 'Vinales' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Romualdo Falcón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Jacinto es posava per davant!
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Jacinto va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Julio Ferrández, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Romualdo Falcón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 5, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iñigo Igarategi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Jacinto va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iñigo Igarategi en un 1 contra 1 amb el porter László Kis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romualdo Falcón de Jacinto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romualdo Falcón va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Jacinto va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christophe Wagner de Jacinto es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Vinales

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Marko Miličević va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Linus Engtorp la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 66 minuts quan Erik Tretinár va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Vinales.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): El Vinales se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 39, en Marko Miličević va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Vinales va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Linus Engtorp va quedar-se sol davant el porter Alberto Atocha, però aquest va poder aturar el xut.
  • 287 Minuto 86 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Niels Moelans ja els havia advertit que el porter contrari, en Alberto Atocha, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Marko Miličević de Vinales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 17 (Lesión grave): Christian Richy, de Vinales, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Linus Engtorp el va substituir.