Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Rvecitas (438945) - Real Club Celta Los Pinos (1369075) » 544500450: T48/J4/V

Liga 544500450 Información oficial sobre el partido 544500450 en Hattrick

21.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / V.208 (5721)

Rayo Txamberí Alineación oficial del equipo 'Rayo Txamberí' en el partido 0 - 1 RAPID DE MUNI C.F Alineación oficial del equipo 'RAPID DE MUNI C.F' en el partido
0 - 1 Sylvain Betourne (39')
Rayo Txamberí Alineación oficial del equipo 'Rayo Txamberí' en el partido 0 - 1 RAPID DE MUNI C.F Alineación oficial del equipo 'RAPID DE MUNI C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Txamberí Alineación oficial del equipo 'Rayo Txamberí' en el partido 0 - 2 RAPID DE MUNI C.F Alineación oficial del equipo 'RAPID DE MUNI C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Txamberí

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rayo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Javier Tablino, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ben Baldwin.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Hiniesta de Rayo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Passats 64 minuts de joc, en Javier Company de Rayo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

RAPID DE MUNI C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a RAPID prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sylvain Betourne.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Marcos Cotarelo de RAPID, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pau Mompel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Geroni Bernabeu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Mauro San German va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ignacio Martínez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Manoel da Pontenova va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Marcos Cotarelo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mauro San German va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Selwyn Garvey de RAPID va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Guilhem Parramon va prendre el seu rol al minut 16.