Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicho F.C (310473) - La Segunda Fundacion (779955) » 544499159: T48/J1/V

Liga 544499159 Información oficial sobre el partido 544499159 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / V.185 (5698)

CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 2 - 2 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
0 - 1 Radhi Adhouma (40')
Abel Gatell (44') 1 - 1
Moussa Sbiïae (51') 2 - 1
2 - 2 Osman Alihodžić (72')
CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 2 - 2 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 2 - 0 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Trankamozas

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Abel Gatell va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mozeño empatava el partit, 1 a 1, al minut 44.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Mozeño prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en Moussa Sbiïae va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Albert Danés va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert Danés va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Pablo Aldana Amaya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Danés de Mozeño va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Mozeño Patroclo Souteliño va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alfonso Patruno va entrar en el seu lloc.

La Segunda Fundacion

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Radhi Adhouma va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Fundacion van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Osman Alihodžić.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 6, el Fundacion estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Osman Alihodžić va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 206 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Viorel-Marian Pleniceanu que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludovic Pujos de Fundacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Osman Alihodžić de Fundacion va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. 包 (Bao) 新明 (Xinming) va prendre el seu rol al minut 74.