Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toma toma (779080) - dieguineta (989026) » 544499144: T48/J13/V

Liga 544499144 Información oficial sobre el partido 544499144 en Hattrick

23.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / V.184 (5697)

toma toma Alineación oficial del equipo 'toma toma' en el partido 1 - 1 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
Mauro Urtiaga (6') 1 - 0
1 - 1 Marcial Luca de Tena (83')
toma toma Alineación oficial del equipo 'toma toma' en el partido 1 - 1 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
toma toma Alineación oficial del equipo 'toma toma' en el partido 0 - 2 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toma toma

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mauro Urtiaga, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de toma, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lorenzo Dulce va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Alberto Cabedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Cyprián Labaj, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Esteagua de Mineral

Goles Goles

  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Carlos Romero Leguina va anar directament als peus de Marcial Luca de Tena que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Javier Corráiz al minut 7 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Soriano Beltranilla quasi aconsegueix empatar per Esteagua al minut 20, però Quinto Confín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Esteagua creava perill des de la dreta al minut 22, però en Quinto Confín, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marcial Luca de Tena desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Esteagua va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Javier Corráiz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lucas Garay va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Carlos Romero Leguina sol davant la porteria al minut 81, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Marcial Luca de Tena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 86 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Juan Martínez Monzón probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.