Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JuDaCaMo Team (48707) - Atlético Matilde (1417452) » 544497507: T48/J10/V

Liga 544497507 Información oficial sobre el partido 544497507 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / V.155 (5668)

republicano Alineación oficial del equipo 'republicano' en el partido 0 - 1 El Cau FC Alineación oficial del equipo 'El Cau FC' en el partido
0 - 1 Moisés Claramunt (72')
republicano Alineación oficial del equipo 'republicano' en el partido 0 - 1 El Cau FC Alineación oficial del equipo 'El Cau FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
republicano Alineación oficial del equipo 'republicano' en el partido 1 - 1 El Cau FC Alineación oficial del equipo 'El Cau FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,3 % 45,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

republicano

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Espín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a republicano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacio Espín, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Nobre João Nunes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de republicano, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Gerrit Luyckx va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Horacio Jesus Olivos va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Alfonso Nogues va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

El Cau FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): Quan passaven 72 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cau. En Moisés Claramunt va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Ciprian Savinoiu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antonio Reascos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ciprian Savinoiu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Cosimo Gangemi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Cau quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Diego Sáez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hjalte Dahl després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Soriano Mazo Monzón va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Sáez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Després de 38 minuts jugats, Rafa Intriago es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joan Arduain.