Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Somalian Brothers (122782) - Los Linucos (799902) » 544494354: T48/J6/V

Liga 544494354 Información oficial sobre el partido 544494354 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / V.99 (5612)

The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido 4 - 0 Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido
Egoitz Etxarriaranatz (9') 1 - 0
Enrique Candía (17') 2 - 0
Óscar Velázquez (59') 3 - 0
Enrique Candía (62') 4 - 0
The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido 4 - 0 Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido 3 - 1 Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Somalian Brothers

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Egoitz Etxarriaranatz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Enrique Candía va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Óscar Velázquez va incrementar l'avantatge de Somalian amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Enrique Candía es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Candía de Somalian la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martín Ayut de Somalian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Barrigueros F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Barrigueros a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aleix Codarch va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 69 en Roberto Ortega-Montañés va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Felipe Javier Vasconcelos va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Roberto Ortega-Montañés va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.