Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luis9999 (1366385) - Real Saúca (1580150) » 544492859: T48/J10/V

Liga 544492859 Información oficial sobre el partido 544492859 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / V.72 (5585)

hec dream Alineación oficial del equipo 'hec dream' en el partido 2 - 3 Brasilias Alineación oficial del equipo 'Brasilias' en el partido
Víctor Urbiso (27') 1 - 0
1 - 1 Stefano Piacentini (30')
1 - 2 José María Del Pico (47')
1 - 3 Stefano Piacentini (79')
Ubaldo Pozzecco (87') 2 - 3
hec dream Alineación oficial del equipo 'hec dream' en el partido 2 - 3 Brasilias Alineación oficial del equipo 'Brasilias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
hec dream Alineación oficial del equipo 'hec dream' en el partido 1 - 5 Brasilias Alineación oficial del equipo 'Brasilias' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hec dream

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Urbiso, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Ubaldo Pozzecco de dream va demostrar les seves habilitats al minut 87 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dream va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Norbert Ráró va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Víctor Urbiso hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kuba Michaliszyn havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Urbiso.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Wunter Crespo de dream va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sörren Heimig de dream la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Brasilias

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Stefano Piacentini va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Brasilias prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en José María Del Pico.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Stefano Piacentini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 3 per a Brasilias.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Yasser Briniss, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stefano Piacentini no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): El jugador visitant Carl Issendorff va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 29 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Veka Manninen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Yasser Briniss va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stefano Piacentini després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Yasser Briniss va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Brasilias a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Veka Manninen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Ilje Venneker quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Yasser Briniss, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Del Pico de Brasilias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En José María Del Pico ocupà el lloc d'en Amaro Tabanera al 22 minuts, dos minuts després que el jugador de Brasilias quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Jan Redel de Brasilias va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfonso Matute Llera va prendre el seu rol al minut 32.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Bartolomé Lara de Brasilias es va lesionar lleugerament però va poder continuar.