Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majarromaque (488261) - Aburiklins F.C. (1589461) » 544492566: T48/J7/V

Liga 544492566 Información oficial sobre el partido 544492566 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / V.67 (5580)

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 1 - 1 I.Industriales Alineación oficial del equipo 'I.Industriales' en el partido
Llorenç Peradejordi (57') 1 - 0
1 - 1 Llibert Ausiró (72')
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 1 - 1 I.Industriales Alineación oficial del equipo 'I.Industriales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 4 - 0 I.Industriales Alineación oficial del equipo 'I.Industriales' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Majarromaque s'avançava al marcador al minut 57, després d'un rebot que va caçar en Llorenç Peradejordi per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Majarromaque per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan César Galarie va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iker Eznariaga va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Stefan Jović va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alejo Egaña que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Llorenç Peradejordi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Majarromaque va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Máté Éger en un 1 contra 1 amb el porter Stefan Jović, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Felipe Bagües que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): César Galarie no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

I.Industriales

Goles Goles

  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 72 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Llibert Ausiró.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del I.Industriales que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ladislau Bauzà, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): I.Industriales van sortir al contraatac al minut 43, però Pietro Avanzolini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Janne Oosi després que el jugador de I.Industriales li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vladislav Hristov, en lloc de córrer, relliscava.