Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coletitas FC (434167) - FC Yap (436594) » 544490719: T48/J7/V

Liga 544490719 Información oficial sobre el partido 544490719 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / V.34 (5547)

Coletitas FC Alineación oficial del equipo 'Coletitas FC' en el partido 2 - 1 Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido
Fedor van de Laarschot (40') 1 - 0
Andreas Riber (88') 2 - 0
2 - 1 Joey Troostwijk (89')
Coletitas FC Alineación oficial del equipo 'Coletitas FC' en el partido 2 - 1 Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coletitas FC Alineación oficial del equipo 'Coletitas FC' en el partido 3 - 0 Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coletitas FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Fedor van de Laarschot de Coletitas, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Coletitas a 2 - 0. Andreas Riber va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Coletitas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Marcus Elsasser va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hakan Arda Kumsal.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fedor van de Laarschot de Coletitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en 直人 (Naoto) 橋田 (Hashida) s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Passats 89 minuts de joc, en Fedor van de Laarschot de Coletitas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Felinos Gatunos

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pierpaolo Mazzucchelli arribés a peus de Joey Troostwijk, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Felinos el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Felinos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Stéphane Decombe des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Julius Eschweiler, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Faraz Eskandarian no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Felinos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ossian Liljenborn no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Edmund Piwowarczyk al camp.
  • 096 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Felinos sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Edmund Piwowarczyk no va poder acabar el partit.
  • Minuto 86 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Masih Zare .