Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarantela FC (1419716) - martin_nos (775822) » 544490631: T48/J13/V

Liga 544490631 Información oficial sobre el partido 544490631 en Hattrick

23.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / V.32 (5545)

Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido 0 - 2 martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido
0 - 1 César Sargans (19')
0 - 2 Óscar López (55')
Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido 0 - 2 martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido 2 - 0 martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarantela FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Tarantela per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Alberto Falas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Tarantela enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tarantela Rafael Carabias quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ivan Andreu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Isacio Quinteiro va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Zirats Azantza de Tarantela va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Tarantela va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 73 que Joan Josep Gomis no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Zirats Azantza hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Joan Josep Gomis. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florián Grés de Tarantela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Isacio Quinteiro de Tarantela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

martin_nos

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): César Sargans va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, martin_nos, al minut 19. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): El martin_nos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Óscar López va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Óscar López va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de martin_nos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Morillo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alberto Prieto.
  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Marcos Higueras es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.