Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monarita F.C. (778227) - A.E.M Reloaded (993499) » 544490366: T48/J3/V

Liga 544490366 Información oficial sobre el partido 544490366 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / V.28 (5541)

Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido 1 - 3 A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido
0 - 1 Raül Pubill (23')
0 - 2 Óscar 'El Sastre' Delcarte (36')
Alejandro Martín (41') 1 - 2
1 - 3 Shoayb Hamedi (52')
Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido 1 - 3 A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido 1 - 3 A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turra Mítica C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passava el minut 41 del matx, quan l'atent Alejandro Martín va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Mítica va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Queco Compte la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Miguel Galdeano no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Mítica Alejandro Martín va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacy Bylinka va entrar en el seu lloc.

A.E.M Catalunya Lliure

Goles Goles

  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Yiorgos Satsidis va anar a parar al cap de Raül Pubill que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a A.E.M el 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Óscar 'El Sastre' Delcarte, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Shoayb Hamedi va augmentar l'avantatge de A.E.M a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Miki Kožamelj va rebre molts aplaudiments. Al minut 5 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Óscar 'El Sastre' Delcarte va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Miki Kožamelj va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Shoayb Hamedi, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Ramón Goyaz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Antonio Camellini de A.E.M es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Ramón Goyaz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.